- Wie ben ik -

Mijn naam is Linda van der Spek, kerstkindje uit 1980 en sinds een aantal jaren getrouwd en moeder van een stel fantastische kids.
Onze eigen bruiloft heeft mij geïnspireerd het leuke beroep van trouwambtenaar eigen te maken. Vrijwel alles hebben wij zelf georganiseerd; van het maken van de versiering voor onze trouw locatie, het regelen van de hapjes en drankjes, tot aan het creëren & inrichten van een heus kampeerveld tussen de kersengaard, waar wij met onze familie en meest dierbare vrienden een midweek zijn verbleven. Alles aan de bruiloft was persoonlijk en intiem. Daar hoorde wat ons betreft ook een intieme trouwceremonie bij, dus hebben wij een zelfstandig trouwambtenaar ingeschakeld die er samen met onze kids een hele persoonlijke ceremonie van heeft gemaakt. Wat hebben wij hiervan genoten en wat zijn de herinneringen fantastisch!

En zo is mijn idee ontstaan:

 

"Hoe wij onze bruiloft hebben ervaren, dat gun ik andere stellen ook!"

Ik ga graag met jullie in gesprek om samen te brainstormen hoe we van jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap een unieke ceremonie kunnen maken, waar jullie nog heel lang met heel veel liefde en geluk op terug kunnen kijken.

 

Mijn stijl is persoonlijk, ongedwongen & gezellig en bovenal creatief. Zo heb ik tal van ideeën en help ik jullie graag op weg.

 

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik ook freelance uitvaartverzorger. Voor mij is dit een prachtige combinatie: ik mag mensen in liefde verbinden en families bijstaan wanneer zij in liefde hun dierbare moeten loslaten. Liefde en verbinding zijn hierin voor mij de sleutelwoorden.