Gastenboek & ervaringen

 

 

 

 

 

Voor mij is ieder huwelijk en geregistreerd partnerschap speciaal. Ik besteed veel tijd en aandacht om van de ceremonie iets unieks te maken. Ik vind het dan ook heel erg leuk om van een bruidspaar of de aanwezige gasten terug te lezen hoe jullie het hebben ervaren. 

 

Gebruik hiervoor onderstaand formulier om het direct te plaatsen of mail jullie ervaring naar info@trouwenmetlinda.nl 

Commentaren: 7
 • #7

  rob & manuela (zaterdag, 22 oktober 2022 12:10)

  wat hebben wij een fantastische trouwdag gehad waar linda zeker aan heeft bijgedragen.
  een zeer betrokken trouwambtenaar die ons voorgesprek heel persoonlijk maakte en ook alles perfect heeft uitgewerkt.
  een mooie speech ,betrokken met de gasten en een duidelijk verhaal neergezet.
  kortom een ceremonie die ver boven onze verwachtingen is geweest.
  een ambtenaar om zeker iedereen aan te raden
  liefs rob & manuela

 • #6

  Esther (dinsdag, 11 oktober 2022 12:42)

  Al weer druk aan het werk, maar iedere keer weer even terugdenkend aan een liefdevolle, stralende dag.
  Zoals je weet is het bruidspaar niet van veel woorden;-) het was dan ook wel bijzonder om van hun getuigen zoveel leuke en mooie woorden te horen. Je had er zo'n mooi verhaal van gemaakt. Het was geen moment saai, er zat humor in, het was leuk om naar te luisteren.
  Jouw manier van doen en vertellen paste heel goed. Je bent prettig aanwezig en je voelt dat je echt moeite hebt gedaan om de connectie te maken met de mensen die je voor je hebt.
  En het trouwboekje vonden we ook weer terug;-), daar hebben we hard om gelachen.
  Er komen nog de hele tijd momentjes boven borrelen, heerlijk om samen te delen.

 • #5

  Nick & Maureen (dinsdag, 20 september 2022 20:35)

  Wij hebben een erg mooie ceremonie gehad met Linda als trouwambtenaar. Ze heeft op een hele fijne, luchtige en persoonlijke wijze onze ceremonie geleid waarin onze verhalen uit het kennismakingsgesprek mooi naar voren kwamen. Het contact in het kennismakingsgesprek was meteen fijn, prettig om zo kennis te maken en van Linda te horen hoe de ceremonie eruit gaat zien. Ze gaf ons meteen het gevoel dat we de ceremonie met een gerust hart aan haar over konden laten en dat was ook zo.

  Nogmaals hartelijk dank!

 • #4

  Carla en Eric Vaanholt (donderdag, 19 mei 2022 16:11)

  We vonden je speech echt heel leuk, mooi en indrukwekkend. Maar het was ook het totaalplaatje: Je regelt zoveel dingen van tevoren, maar alles ook volstrekt los van elkaar. Op de dag zelf moet je dat dan maar loslaten. Als het dan zo samenvalt, iedereen zijn stinkende best doet er voor ons zo'n prachtige dag van te maken.... Je alleen maar warmte voelt terwijl het best fris was....dan kun je alleen maar super dankbaar zijn. Dankbaar richting alleen maar lieve mensen...en daar was jij er èen van.

  ***
  We vonden het uitzoeken van een trouwambtenaar ook eigenlijk best spannend. Want het is en blijft een gok als je iemand verder niet kent. Je kan alleen achteraf zeggen of het wel of niet geslaagd was. Linda gaf ons meteen een goed gevoel. Ze nam tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd voor ons, stelde ons vragen die ze op een professionele, maar hele leuke manier in haar verhaal verwerkte tijdens onze trouwdag. Mede dankzij Linda werd het voor ons een fantastische dag waar we met veel warmte en vooral liefde op terug kijken.

  Dus nogmaals hartelijk dank en lieve groet van Carla en Eric

 • #3

  Rinske en Stijn Obdeijn (vrijdag, 13 mei 2022 17:46)


  Wij willen Linda heel erg bedanken voor de ontzettend mooie, leuke, grappige en emotionele toespraak. Wij hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van de daggasten over het verhaal wat ze vertelde en dat mensen ons er echt in herkende.
  Linda heeft op een erg fijne manier ingespeeld op de onverwachte situatie van een verlate belangrijke daggast. Kortom een hele fijn prettige trouwambtenaar, een echte aanrader! Dankjewel Linda

 • #2

  Robert & Wendy (dinsdag, 12 april 2022 19:22)

  Wauw, wat hebben wij een geweldige dag gehad en daar heeft Linda een grote bijdrage in gehad. Linda is goed in wat ze doet. Ze heeft echt naar ons geluisterd en ons levensverhaal op een mooie, kwetsbare en grappige manier verteld tijdens onze ceremonie. Onze gasten hebben ons overspoeld met hoe leuk je het hebt gedaan en wij hadden het niet beter durven wensen. Dankjewel!

  Hopelijk mag je nog heel veel gelukkige stellen gaan trouwen en heel veel plezier met je werk. Er komt weer een mooi vol trouwjaar aan!

  Liefs Robert en Wendy

 • #1

  Marjolein & Chris (dinsdag, 12 april 2022 13:46)

  Linda is een zeer betrokken trouwambtenaar. Ze had heel goed naar ons geluisterd tijdens het kennismakingsgesprek, waardoor het leek alsof ze ons al jaren kende!
  Ze wist precies de juiste toon te vinden, die een sfeer neerzette van humor, luchtigheid en liefde, waardoor we kunnen terugkijken op een ceremonie die precies bij ons paste.
  Kortom: een aanrader!